Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

"ΕΛΑΜΨΕ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ Η ΑΘΗΝΑ...


 ...από την σημαντική τουριστική έκθεση της Σμύρνης 

 - 4 πτήσεις εβδομαδιαίως για Αθήνα σε μια περιοχή με 4 εκ. δυνητικούς τουρίστες city break 
- Σημαντική παρουσία Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής
- Παρουσία εκπροσώπων της AEGEAN για πτήσεις Σμύρνης - Θεσσαλονίκης και επαφές με Τούρκους T.O's.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η διεθνής τουριστική έκθεση της Σμύρνης.
Μια περιοχή απολύτως "εξευρωπαϊσμένη" και με πολλές δυνατότητες για εξερχόμενο τουρισμό και κυρίως για citybreaks, shopping, κ.λπ., με περισσότερους από 4 εκ. δυνητικούς τουρίστες, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, που ξοδεύουν πολλά, τόσο για διαμονή, όσο και στην τοπική αγορά...
Μάλιστα ιδιαίτερα δυναμική ήταν η συμμετοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, τόσο σε επίπεδο Ένωσης Ξενοδόχων, όσο και σε επίπεδο επιχειρηματιών.
Στα αξιοσημείωτα η πλήρης απουσία της Αθήνας ( Περιφέρεια, Δήμος, ΕΤΟΑ, ΕΞΑΑ, κο.κ.), η οποία έχει το "προνόμιο" να έχει πολλές πτήσεις εβδομαδιαία με την PEGASUS. 
Αντίθετα οι βορειοελλαδίτες βρέθηκαν στη Σμύρνη να καλλιεργήσουν το κλίμα συνεργασίας, αν και δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις Σμύρνης - Θεσσαλονίκης, παράγοντας κομβικός για την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος.
Στην κατεύθυνση αυτή αποκαλύπτουμε ότι βρέθηκαν στην Σμύρνη εκπρόσωποι της AEGEAN και μίλησαν με εκπροσώπους Τούρκων t.o's για το "άνοιγμα" της γραμμής Σμύρνης - Θεσσαλονίκης και υπήρξε σημαντική πρόοδος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.  
Μάλλον να το ξαναδούμε γιατί στη σημερινή εποχή τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να μένουν ανεκμετάλλευτες...
Πηγή: Χρήμα & Τουρισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου