Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ & ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

"Με τα ιδιωτικά τους σκάφη Mary Jane II και Saint Nicolas επισκέφτηκαν σήμερα 22/6 τον Πόρο οι Μάικλ Ντάγκλας και Ρόμαν Αμπάραμοβιτς αντίστοιχα. Ο Δήμαρχος και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Πόρου καλωσορίζοντας τους υψηλούς επισκέπτες στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, τους προσέφεραν τα περίφημα αμυγδαλωτά Πόρου και χειροποίητα λικέρ, συνοδευόμενα από πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την ιστορία και τα αξιοθέατα της περιοχής. 
Το σκάφος του Μαίκλ Ντάγκλας αρχικά πρόσδεσε στο παλιό λιμάνι του Πόρου σήμερα το πρωί όπου ο Αμερικανός ηθοποιός συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και φιλικά τους ζευγάρια περπάτησαν στην παραλία και έκαναν διάφορες αγορές σε μαγαζιά του νησιού. Στη συνέχεια το σκάφος τους αγκυροβόλησε ανοικτά της παραλίας Ασκέλι όπου και απόλαυσαν το μπάνιο τους και θαλάσσια σπορ. 
Το σκάφος του ιδιοκτήτη της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea, έχει αγκυροβολήσει από τα ξημερώματα της Τετάρτης στον όρμο «Ρώσικος Ναύσταθμος» στο θαλάσσιο δίαυλο του Πόρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου