Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου και την συνεργασία της Κοινοπραξίας Πορθμείων Πόρου – Γαλατά, διανεμήθηκαν από 13-16 Αυγούστου, εκατοντάδες Τουριστικοί Χάρτες του Πόρου και Ενημερωτικά φυλλάδια Πόρου-Τροιζηνίας-Μεθάνων στους επισκέπτες του Πόρου που χρησιμοποίησαν τα Ferry Boat της Κοινοπραξίας.

Ο χάρτης του νησιού είναι έκδοση του Δήμου Πόρου και είχε σαν σκοπό να βοηθήσει τους εκατοντάδες επισκέπτες του Πόρου που έρχονται για πρώτη  φορά να προσανατολιστούν ευκολότερα στο νησί και να ανακαλύψουν παραλίες, οικισμούς και αρχαιολογικούς χώρους που δεν είναι ευρύτερα γνωστοί. 

Το ενημερωτικό έντυπο για την ευρύτερη περιοχή θα βοηθήσει τους επισκέπτες να δουν και άλλες υπέροχες εικόνες του Πόρου,  της Τροιζηνίας και των Μεθάνων που αποτελούν ειδυλλιακό τουριστικό προορισμό και να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές, τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής μας.

Τα ίδια έντυπα διανεμήθηκαν στα Τουριστικά Πρακτορεία του Πόρου για ενημέρωση των πελατών τους και στο Κ.Ε.Π του Δήμου για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου