Κυριακή 15 Μαΐου 2011

5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ SUMMER HOLIDAYS EXPO



Το καλοκαίρι του 2011 αρχίζει στις 20-22 Μαΐου στην 5η Διεθνή Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE. Ο Δήμος Πόρου συμμετέχει αυτόνομα στην Έκθεση (περίπτερο 27) έπειτα από πρόταση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ και έγκριση της από το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου.
Η 5η SUMMER HOLIDAYS EXPO αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για τα Ξενοδοχεία, τα Τουριστικά Γραφεία, τα Είδη Wellness & Spa , τους τουριστικούς οδηγούς, τις Ναυτιλιακές και Αεροπορικές Εταιρείες, τα Είδη Κάμπινγκ, τους τουριστικούς προορισμούς. Οι επισκέπτες από την περιοχή της πρωτεύουσας, αλλά και από όλη τη χώρα, θα μπορέσουν έγκαιρα και με χαμηλό κόστος να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Παράλληλα θα συμμετάσχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων με το εισιτήριο εισόδου, αλλά και σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.
Δεδομένη είναι όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις της SUMMER HOLIDAYS EXPO η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ, που συμμετέχουν με περίπτερο στην έκθεση.
Μέχρι στιγμής 150 εκθέτες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, καθιστώντας την έκθεση κομβικό σημείο για την ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, αλλά και τόπο συνάντησης για τους απανταχού λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.
H συνεργασία της HELEXPO με την ηλεκτρονική πλατφόρμα RESPOND ON DEMAND (με μέλη 800 ελληνικά ξενοδοχεία), έχει προσελκύσει στην έκθεση, μεμονωμένες συμμετοχές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή & Σάββατο από τις 12:00 – 20:00 και Κυριακή από τις 11.00 - 18.00, ενώ το εισιτήριο εισόδου είναι 2 Ευρώ (παιδιά έως 12 ετών δωρεάν). Παράλληλα, θα υπάρχει δωρεάν parking επισκεπτών στο υπόγειο του γειτονικού εμπορικού κέντρου AVENUE - CARREFOUR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου