Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πόρος και ο Αργοσαρωνικός στο μεγάλο Γαλλικό Περιοδικό SANTE

Μια σημαντική επίσκεψη δέχτηκε αυτή την εβδομάδα ο Πόρος  από την Δημοσιογράφο Aliette de Crozet του μεγάλου Γαλλικού περιοδικού SANTE . Η επίσκεψη διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ σε συνεργασία με Δήμους του Αργοσαρωνικού και αποτελεί μια από τις δράσεις του Οργανισμού για την Προβολή των νησιών στην Γαλλική Αγορά για την επερχόμενη τουριστική σεζόν 2014.

Την κα Aliette de Crozet, υποδέχτηκε και ξενάγησε στα χαρακτηριστικότερα σημεία του Πόρου (Μοναστήρι, Νεώριο-Ρώσικος Ναύσταθμος, Ρολόι, Πούντα, Μύλος κλπ) εκ μέρους του Δημάρχου κ. Δημήτρη Στρατηγού, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Συξέρης, ο οποίος της προσέφερε ενημερωτικό υλικό για το νησί αλλά και φημισμένα τοπικά προϊόντα (αμυγδαλωτά Πόρου, Λικέρ Λεμονιού κλπ).

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος έμεινε ενθουσιασμένη με την επίσκεψη στον Πόρο και τα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού και ζήτησε επιπλέον φωτογραφικό υλικό από τον Πόρο και την περιοχή Τροιζηνίας-Μεθάνων για να το συμπεριλάβει στο μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού για την περιοχή μας στο τεύχος Μαρτίου 2014. 

Το περιοδικό SANTE με κυκλοφορία σχεδόν 400.000 αντιτύπων είναι το μεγαλύτερο Γαλλικό περιοδικό για την υγεία , ευεξία και την ποιότητα ζωής και διαβάζεται από αναγνώστες ανώτερου οικονομικό-κοινωνικού επιπέδου.

Σε συνεννόηση με τον ΕΟΤ και τους Δημάρχους των νησιών, την διευθέτηση του συγκεκριμένου press trip, ανέλαβαν από την Αίγινα ο Δ.Σ Πέτρος Πετρίτης, από τον Πόρο ο Δ.Σ Δημήτρης Συξέρης, από την Ύδρα η Αντιδήμαρχος Λουκία Λούλου και από τις Σπέτσες ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιάσωνας Ορλάνδος.


H κα Aliette de Crozet, αποδέχτηκε πρόσκληση του κ. Δημήτρη Συξέρη για νέα επίσκεψη στον Πόρο και την Τροιζηνία, σε χρόνο που θα καθοριστεί αμοιβαία για την μεγαλύτερη προβολή της περιοχής και των τοπικών προϊόντων Ελαιόλαδο ΠΟΠ Τροιζηνίας και Λεμόνια Λεμονοδάσους στη Γαλλική Γαστρονομική Αγορά αλλά και των Ιαματικών Θερμών Πηγών των Μεθάνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου