Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ε.Φ.Ε.Τ

Από τον Εμπορικό-Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου, ανακοινώθηκε πως το Δ.Σ σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ Πυξίδα, έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή  εκπαιδευτικού Σεμιναρίου για όλες τις επιχειρήσεις και τους Επαγγελματίες του Πόρου, είτε είναι μέλη του είτε όχι. Το Πρόγραμμα αφορά την εκ του Νόμου υποχρεωτική επιμόρφωση σε θέματα Υγιεινής Τροφίμων & Ποτών (Ε.Φ.Ε.Τ)  και οδηγεί στην απόκτηση του αντίστοιχου Πιστοποιητικού κατόπιν απλών εξετάσεων.

Το πρόγραμμα κατάρτισης του ΕΦΕΤ έχει διάρκεια 10 ωρών και απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων. Ως επιχειρήσεις τροφίμων εννοούνται, εκτός από τις ευκόλως εννοούμενες (που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση - εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία -και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων), όλοι οι οργανισμοί της αλυσίδας τροφίμων ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας, ακόμα και καφετέριες, καντίνες κλπ.

Για την επιπλέον προστασία των επιχειρήσεων (καθώς οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ έχουν ενταθεί, με ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων), κάθε επιχείρηση που θα υποβάλει σχετική αίτηση συμμετοχής θα λάβει βεβαίωση υποβολής αίτησης για χρήση σε ενδεχόμενο έλεγχο πριν την διεξαγωγή του Σεμιναρίου.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αποφασίστηκε Παράταση της Υποβολής Αιτήσεων έως τη               Μ. Πέμπτη 18 Απριλίου 2014 στους εκπροσώπους του Ε.Ε.Σ.Π:

Κουνέλης Παντελής:               6973600425

Συξέρης Δημήτριος:                6970801255

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου