Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο ΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ITB BERLIN 2014


ο Πόρος μαζί με Αγκίστρι, Σπέτσες και Τροιζηνία/Μέθανα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN 2015. Στο κοινό stand που βρίσκεται στο Εθνικό Περίπτερο του Ε.Ο.Τ ενημερώνουν επαγγελματίες και κοινό οι  Natascha Konieczny, Tobias Schorr, Μιχάλης Πάνου, Κατερίνα Σακελλίου.


Την ενοικίαση του κοινού stand καλύπτουν 4 Δήμοι του Αργοσαρωνικού:  Δήμος Πόρου, Δήμος Τροιζηνίας/Μεθάνων, Δήμος Αγκιστρίου, Δήμος Σπετσών. 



Στην δράση συμμετέχουν οι: Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, Εμπορικός Σύλλογος Μεθάνων, Εμπορικός Σύλλογος Σπετσών, Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου-Γαλατά & Επαγγελματική Ένωση Αγκιστρίου



Το Φυλλάδιο του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου (Ε.Ε.Σ.Π) που διανέμεται στο stand του Πόρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN 2014. Περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία των Τουριστικών Πρακτορείων του Πόρου, των Ξενοδοχείων του Πόρου (Σφαιρίας και Καλαυρείας), των Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πόρου-Γαλατά μέσω προβολής του επίσημου site του Σ.Ι.Ε.Δ.Δ. Πόρου-Γαλατά και των Ξενοδοχείων των Μεθάνων. 



Το φυλλάδιο αποτελεί μια προσφορά του Ε.Ε.Σ.Π στις Επιχειρήσεις του Πόρου με τη συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Μεθάνων.




Χειροποίητο Λικέρ Λεμονιού για τους επισκέπτες του stand προσέφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Ποριώτισσα"

Μυρωδικά σακουλάκια με ρίγανη Μεθάνων από τους Ξενοδόχους των Μεθάνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου