Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Στη συνεδρίαση της 15ης Οκτωβρίου, η πλειοψηφία του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ), ενέκρινε το απαράδεκτο πρόγραμμα Ακτοπλοϊκών Δρομολογίων (Συμβατικών και Ταχύπλοων) του Αργοσαρωνικού της περιόδου Νοεμβρίου 2013 – Οκτωβρίου 2014, με το οποίο μειώνεται δραματικά η διασύνδεση του Πόρου με τον Πειραιά και τα υπόλοιπα νησιά.

Έπειτα από αυτή τη δυσμενή εξέλιξη, Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός, ανέθεσε στον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Δημήτρη Μωρόπουλο και στον  Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Συξέρη, να διερευνήσουν όλες τις πρόσφορες λύσεις (Προσέλκυση άλλων Ναυτιλιακών Εταιρειών, Ενδεχόμενη δημιουργία Εταιρείας Πολυμετοχικής /Λαϊκής Βάσης,  Αξιοποίηση Χερσαίων Μέσων κλπ) για την βιώσιμη αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος που θέτει σε κίνδυνο την Αναπτυξιακή προοπτική του Πόρου και της Τροιζηνίας.
Οποιοσδήποτε Φορέας ή Πολίτης επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή μπορεί να απευθυνθεί στην Γραμματεία του Δήμου Πόρου και στους κκ. Δ.Μωρόπουλο (2298320518) και Δ.Συξέρη (6970801255).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου