Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ VERNICOS BLUE CUP 2013 ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Για πρώτη φορά η τελετή υποδοχής των 55 Ιστιοπλοϊκών σκαφών που συμμετείχαν στον ετήσιο αγώνα VERNICOS BLUE CUP 2013, και τα οποία βρέθηκαν την δευτέρα 28 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Πόρου, έγινε με ευρεία συμμετοχή τοπικών φορέων του νησιού.

Σε μια υπέροχη βραδιά μπροστά στην Ξύλινη Προβλήτα, δίπλα στα "κανόνια", στήθηκε μια μεγάλη φιλόξενη αγκαλιά, σε μια προσπάθεια να προβληθεί ο Πόρος και η φιλοξενία πολιτών και επιχειρηματιών στους εκατοντάδες αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο που συμμετείχαν στον αγώνα. 

Η λιτή αλλά κατά κοινή ομολογία άκρως επιτυχημένη τελετή υποδοχής, υλοποιήθηκε από τον Ε..Ε.Σ.Π από κοινού με τον Δήμο Πόρου, το Πολιτιστικό Σύλλογο  Γυναικών «Η Ποριώτισσα» και προσέφερε στους περίπου 400 Ιστιοπλόους, μια ευχάριστη ανάπαυλα στον κουραστικό τους αγώνα. 

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα, γλυκίσματα και ποτά, προσφορά των επιχειρήσεων και των Φορέων του νησιού, ενώ το Χοροδιδασκαλείο του Ν.Ο.Π.Τ παρουσίασε νησιώτικους χορούς ενθουσιάζοντας τους επισκέπτες. Στο μπουφέ που στήθηκε από πλευράς Ε.Ε.Σ.Π, τους επισκέπτες εξυπηρέτησαν ο Παντελής. Κουνέλης, ο Μπάμπης Τσούκας, η Ματούλα Μητσοπούλου και ο Δημήτρης Συξέρης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π με ανακοίνωση του ευχαρίστησε ονομαστικά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην υπέροχη αυτή βραδιά και δήλωσε πως ελπίζει να πολλαπλασιαστούν στις επόμενες εκδηλώσεις για το κοινό καλό:

      Εστιατόριο «Panorama Resto»                
Εστιατόριο «Όασις»                                  
Εστιατόριο «Ο Κήπος»                  
Εστιατόριο «Ο Βασίλης»               
Εστιατόριο «Ποσειδών»                
     Ψησταριά «Αγορά»
Ψησταριά «Κολώνα»
Μπυραρία «Punda Pub»
Κρεοπωλείο «Α.Παπαχρήστου»
 


Ο Ε.Ε.Σ.Π συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόταση του Δήμου Πόρου και της εταιρείας Vernicos  Yachts  . Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ.Π που υπογράφουν ο Πρόεδρος Αναστάσιος Παπαχρήστου και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Συξέρης: "Η συγκεκριμένη δράση έδειξε περίτρανα πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα από ότι ο καθένας ξεχωριστά και αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά ανάλογων δράσεων για την προβολή του Πόρου και των Επιχειρήσεων του, από τον Ε.Ε.Σ.Π. "

Αμέσως μετά τη "μίνι δεξίωση" ακολούθησε η βράβευση των πληρωμάτων από τον Δήμαρχο Πόρου κ. Δημήτρη Στρατηγό, ο οποίος τους απένειμε αναμνηστικό cd, προσφορά του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου-Γαλατά και Πάπυρο από τον Ε.Ε.Σ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου