Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Σ.Ε.Ε.Φ.Α ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, διεξήχθη προγραμματισμένη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματικών Φορέων Αργοσαρωνικού με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής κ. Δημήτρη Κατσικάρη.  Κατά τη διάρκεια της, τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Αργοσαρωνικού, όπως η συντονισμένη προετοιμασία Φορέων και Περιφέρειας για την επερχόμενη τουριστική περίοδο, οι Ακτοπλοϊκές Συγκοινωνίες και η διασύνδεση των νησιών του Αργοσαρωνικού, καθώς και οι δυνατότητες για εστιασμένη διαφημιστική προβολή σε Ελληνικό και Διεθνές κοινό.

Ο κ. Κατσικάρης αφού  άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις θέσεις και προτάσεις των μελών της Σ.Ε.Ε.Φ.Α για την αναπτυξιακή πορεία του Αργοσαρωνικού, έθεσε συγκεκριμένα βήματα δράσης και ζήτησε να καθιερωθεί μηνιαία κοινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής με τον ίδιο στην έδρα της Αντιπεριφέρειας. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν μάλιστα η προσφορά του προς την Επιτροπή για χρήση της έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για τις ανάγκες των τακτικών συναντήσεων της.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Κατσικάρη, ακολούθησε κλειστή σύσκεψη της Επιτροπής, κατά την οποία αποφασίστηκε η έναρξη των διαδικασιών για τον μετασχηματισμό της Σ.Ε.Ε.Φ.Α σε Επαγγελματικό θεσμικό Όργανο του Αργοσαρωνικού με παράλληλη διεύρυνση της για ένταξη και άλλων Φορέων της περιοχής καθώς και ο σχεδιασμός συγκεκριμένων ενεργειών για την αποτελεσματικότερη Διαφήμιση και Προβολή του Αργοσαρωνικού ως Ενιαίου Τουριστικού Προορισμού.


Στη σύσκεψη μετείχαν οι: Σταύρος Καλαμάκης, Δημήτρης Συξέρης, Χαράλαμπος Τσούκας, Νίκος ΓιαννούληςΜιχάλης Πάνου, Ιάσονας Ορλάνδος και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου